Mošty

Rakytník

Jablko

Hruška

Mix

Šťáva rakytníku, skleněná láhev 1l

Rakytník

Rakytník ovocná šťáva z odrůdy Leikora

Rakytníková šťáva je vyrobena výhradně z rakytníku řešetlákového odrůdy Leikora. Zpracovává se přímo na sadu bez prodlení. Šťáva je lisována za studena z ručně sbíraných plodů, bez jakékoliv další úpravy, jen je šetrně ošetřena pasterizací.

A jak se dá použít? Šťáva díky lahodné mírně nakyslé chuti se může pít samostatně ředěná vodou nebo v jablečném moštu, je možné ji dát do vlažného a slazeného ovocného čaje, může se přidat do jogurtů, dezertů nebo snídaňových cereálií. Už 40ml denně zcela pokryje DDD vitaminu C, ideálně rozmíchat ve 200 ml vody. Můžeme smíchat i s jablečnou šťávou.

Balení:

0,5l baleno ve skle

novy-sad-tresnovka-rakytnik-stava-sklo.jpg

1l baleno ve skle

novy-sad-tresnovka-rakytnik-stava-sklo-1l.jpg

3l baleno v bag in boxu

novy-sad-tresnovka-rakytnik-stava-box.jpg
obrázek: Jablečný mošt, balení box 3l

Jablko

Jablko ovocná šťáva z odrůdy Bohemia

Ovocná jablečná šťáva 100%, vyrobená z jablek odrůdy Bohemia vypěstovaných v Troskotovicích. Tato ovocná šťáva je bez přidaného cukru. Bez konzervantů. Je šetrně pasterována. Je nefiltrována.

Sediment je znakem přírodního charakteru nápoje. Je velmi lahodné chuti, díky bag in boxu si výborně drží svou vynikající chuť i příjemné aroma. A jak se dá použít? Šťáva se může dále využít do smoothie, můžeme přidat do buchet, při pečení do moučníků. Můžeme přidat do vlažného čaje a tak podobně.

Balení:

3l baleno v bag in boxu

novy-sad-tresnovka-jablko-stava-box.jpg

5l baleno v bag in boxu

novy-sad-tresnovka-jablko-stava-box-5l.jpg
obrázek: Hruškový mošt, balení box

Hruška

Hruška ovocná šťáva z odrůd Konference a Williams

Tato vynikající ovocná šťáva je vyrobena z našich výborných hrušek. Šťáva je lisována za studena z ručně sbíraných plodů, bez jakékoliv další úpravy, jen je ošetřena pasterizací. Tato ovocná šťáva je bez přidaného cukru. Bez konzervantů. Je nefiltrována.

A jak se dá použít? Šťáva se může dále využít do smoothie, do koktejlů pro děti, do ovocných zmrzlin. Můžeme přidat do vlažného čaje a tak podobně.

Balení:

3l baleno v bag in boxu

novy-sad-tresnovka-hruska-stava-box.jpg
obrázek: Mošt, mix jablko a rakytník, balení box

Mix

Jablko-rakytník ovocná šťáva

Tato vynikající ovocná šťáva je již smíchána v poměru 9 dílů moštu z jablek ku 1 dílu šťávy z rakytníku. Šťáva je lisována za studena z ručně sbíraných plodů, bez jakékoliv další úpravy, jen je ošetřena pasterací. Šťáva je lahodné chuti. Ideálně pokryje denní dávku vitamínu C. Vhodná pro všechny věkové kategorie.

A jak se dá použít? Šťáva se může dále využít do smoothie, Můžeme přidat do vlažného čaje nebo vlažné vody při prochladnutí a tak podobně. Dodáme organismu denní dávku vitamínu C přirozenou a chuťově příjemnou formou.

Balení:

3l baleno v bag in boxu

novy-sad-tresnovka-jablko-rakytnik-stava-box.jpg

Povidla a džemy

obrázek: švestková povidla

Švestky

obrázek: hrušková povidla

Hrušky

obrázek: jablečná povidla

Jablka

obrázek: meruňkoký džem

Meruňky

obrázek: rynglový džem

Ryngle

obrázek: švestková povidla

Švestková povidla

Na výrobu povidel bylo na 100g výrobku použito celkem 320g švestek. Švestky jsou čistě českým farmářským produktem pěstovaným bez dalšího ošetření, díky čemu mají stálou sladkou chuť. Povidla byla vařena tradiční metodou bez přidaného cukru. Výroba povidel probíhá pouze z vyzrálých švestek s vysokým obsahem cukru. Výrobní proces trvá 24 až 28 hodin. Tepelným zpracováním švestky neztrácí svoji výraznou chuť a přirozené vlastnosti. Povidla neobsahují barviva, cukr, konzervanty ani zahušťovadla.

A jak se dají použít? Povidla jsou tradiční náplní taštiček či domácích buchet. Ale používají se na povidlovou omáčku, na výrobu tvarohové zmrzliny s povidly atd.

Balení:

300g baleno ve sklenici

novy-sad-tresnovka-svestkova-povidla.jpg

1000g baleno ve sklenici

novy-sad-tresnovka-svestkova-povidla-velka.jpg
obrázek: hrušková povidla

Hrušková povidla

Povidla jsou vařena tradiční metodou bez přidaného cukru. Výroba povidel probíhá pouze z vyzrálých švestek s vysokým obsahem cukru. Výrobní proces trvá 24 až 28 hodin. Tepelným zpracováním hrušky neztrácí svoji výraznou chuť a přirozené vlastnosti. Povidla neobsahují barviva, konzervanty ani zahušťovadla.

A jak se dají použít? Povidla jsou tradiční náplní taštiček či domácích buchet. Tradičně se využívají při výrobě frgálů a dalších tradičních koláčů. Můžeme přidávat do perníků a dalších dezertů.

Balení:

300g baleno ve sklenici

novy-sad-tresnovka-hruskova-povidla.jpg
obrázek: jablečná povidla

Jablečná povidla

Povidla jsou vařena tradiční metodou bez přidaného cukru. Výroba povidel probíhá pouze z vyzrálých jablek s vysokým obsahem cukru. Výrobní proces trvá 24 až 28 hodin. Tepelným zpracováním jablka neztrácí svoji výraznou chuť a přirozené vlastnosti. Povidla neobsahují barviva, cukr, konzervanty ani zahušťovadla.

A jak se dají použít? Povidla jsou tradiční náplní taštiček či domácích buchet. Tradičně se využívají při výrobě koláčů například v Riegrově koláči. Můžeme přidávat do jogurtů či kaší zejména dětem. Nemusíme pak doslazovat cukrem či jiným sladidlem.

Balení:

300g baleno ve sklenici

novy-sad-tresnovka-jablecna-povidla.jpg
obrázek: meruňkoký džem

Meruňkový džem

Vynikající džem vyrobený z meruněk pěstovaných na Sadu. Na 100g výrobku bylo použito 85 g ovoce. Tento lahodný džem obsahuje vynikající zralé meruňky, cukr, pektin a kyselinu askorbovou. Ovoce bylo po sklizni ihned zpracováno přímo na sadu, proto si zachovává výbornou chuť.

A jak se dají použít? Meruňkový džem můžeme použít do perníku, do tradičních koláčů s drobenou, do buchet, ovocných knedlíků, na palačinky, do dezertů. Meruňkovým džemem slepujeme linecké pečivo. Můžeme jím osladit jogurt, kaši nebo tvaroh a to zejména dětem.

Balení:

300g baleno ve sklenici

novy-sad-tresnovka-merunkovy-dzem.jpg
obrázek: rynglový džem

Rynglový džem

Vynikající džem vyrobený ze zelených rynglí pěstovaných na Sadu. Na 100g výrobku bylo použito 85 g ovoce. Tento džem obsahuje vynikající šťavnaté ryngle, cukr, pektin a kyselinu askorbovou. Ovoce bylo po sklizni ihned zpracováno přímo na sadu, proto si zachovává výbornou chuť.

A jak se dají použít? Rynglový džem můžeme použít do perníku, do buchet, na palačinky, do dezertů. Můžeme jím osladit jogurt, kaši nebo tvaroh a to zejména dětem.

Balení:

300g baleno ve sklenici

novy-sad-tresnovka-rynglovy-dzem.jpg

Sušené ovoce

obrázek: sušené švestky

Švestky

obrázek: sušené meruňky

Meruňky

obrázek: sušené švestky

Sušené švestky

Švestky jsou sušeny šetrným způsobem, díky čemu mají stálou sladkou chuť s kyselkavým nádechem a vydrží déle než ty čerstvé. Jsou baleny v ochranné atmosféře dusíku. Tyto švestky jsou plné vitamínů, minerálů a dalších prospěšných látek. Jsou čistě českým farmářským produktem pěstovaným bez dalšího ošetření a baleny v ochranné atmosféře dusíku.

A jak se dají použít? Zcela ideální je použití do smoothie, do jogurtů nebo müsli. Na vánoce ideální na přípravu a zdobení dezertů. Nebo jen si dát s dětmi zdravé mlsání, které skvěle zasytí.

Balení:

200g baleno v ochranné atmosféře

novy-sad-tresnovka-susene-svestky.jpg
obrázek: sušené meruňky

Sušené meruňky

Meruňky jsou sušeny šetrným způsobem, díky čemu mají stálou sladkou chuť s kyselkavým nádechem a vydrží déle než ty čerstvé. Tyto meruňky jsou plné vitamínů, minerálů a dalších prospěšných látek. Jsou čistě českým farmářským produktem pěstovaným bez dalšího ošetření a baleny v ochranné atmosféře dusíku.

A jak se dají použít? Zcela ideální je použití do smoothie, do jogurtů nebo müsli, do ovesných kaší, na granolu a do dezertů.

Balení:

200g baleno v ochrané atmosféře

novy-sad-tresnovka-susene-merunky.jpg